ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ MΑΣ

 
 
Midnight-Garage.gr
Συνεργείο Αυτοκινήτων Βοτανικός Αθήνα


Στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στον Βοτανικό, βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια το συνεργείο αυτοκινήτων “Midnight-Garage.gr” το οποίο καθημερινά προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε όλες τις μάρκες αυτοκινήτου.

Αποτελεί γενικό συνεργείο αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα HONDA, ωστόσο όμως χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας το service και την επισκευή οποιασδήποτε μάρκας αυτοκινήτου.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο αυτοκινήτων στο Βοτανικό, με τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία αφορά το αυτοκίνητο σας και να σας εξασφαλίσουμε την ορθή και απροβλημάτιστη λειτουργία του.

 

 

 
ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες συνεργείου όπως, το service ή επισκευή κάθε αυτοκινήτου, καθώς και ποιοτικές υπηρεσίες φανοποιίας. Ακόμα, διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα και καινούργια ανταλλακτικά καθώς και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μικρού κυβισμού για καθημερινή χρήση σε ασυναγώνιστες τιμές.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του αυτοκινήτου, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σας εγγυάται την ποιότητα του αποτελέσματος στην εργασία που θα υλοποιηθεί στο αυτοκίνητό σας.

Είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, να σας ενημερώσουμε και να σας προτείνουμε τις πιο καινοτόμες και οικονομικές λύσεις, για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά το αυτοκίνητο σας. 

 

 

Οι αμέτρητοι ικανοποιημένοι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν την εγγύηση για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στο συνεργείο μας στο Βοτανικό.

 

 

 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το συνεργείο μας στο Βοτανικό και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση
για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε στο αυτοκίνητό σας.