Όροι

 
SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Midnight-Garage.gr | Συνεργείο Αυτοκινήτων Βοτανικός Αθήνα


Η αγάπη και το πάθος μας για τα αυτοκίνητα μας ώθησε στο να δημιουργήσουμε το συνεργείο αυτοκινήτων “Midnight-Garage.gr” στον Βοτανικό το οποίο προσφέρει εδώ και αρκετά χρόνια υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Έτσι, μπορείτε να απευθυνθείτε στο συνεργείο μας για το αξιόπιστο και ποιοτικό service του αυτοκινήτου σας. Το έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας το service σε όλους τους τύπους και όλες τις μάρκες αυτοκινήτου, φροντίζοντας πάντα να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το service του αυτοκινήτου γίνεται πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και πραγματοποιείται μετά από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας μας, με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και το κατάλληλο προσωπικό. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σας εγγυηθούν για το άμεσο και άψογο service του αυτοκινήτου σας.

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ:
  Αλλαγή Λαδιών (4lt 10W40) από 25€
  Γενικό Service (Φίλτρα, λάδια, μπουζί) από 130€
  Μεγάλο Service (Ιμάντας χρονισμού, αντλία νερού, τεντωτήρες) από 200€
 
ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ:
  Χαμηλό κόστος
  Γρήγορη παράδοση
  Παραλαβή και παράδοση αυτοκινήτου από το χώρο σας 
  Γνήσια, μεταχειρισμένα ή Ιμιτασιόν Ανταλλακτικά κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη

 

Επιδιώκοντας να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη, πριν από οποιαδήποτε εργασία σας ενημερώνουμε υπεύθυνα με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό τόσο για τα τυχόν προβλήματα του αυτοκινήτου σας όσο και για το προβλεπόμενο κόστος.

Στόχος μας δεν είναι μόνο το "καθιερωμένο" service του αυτοκινήτου  σας αλλα και ο γενικός έλεγχος του αυτοκινήτου σε όλους τους τομείς για την καλή και εύρυθμη κατάσταση του.


ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το συνεργείο μας στο Βοτανικό και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε στο αυτοκίνητό σας.

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ