ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ - ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

 
ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ - ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Midnight-Garage.gr | Συνεργείο Αυτοκινήτων Βοτανικός Αθήνα


Εάν το αυτοκίνητό σας έχει εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα, το χρώματα του έχει ξεθωριάσει ή έχουν δημιουργηθεί κάποια μικρο ζημιές μπορείτε να το φέρετε στο συνεργείο αυτοκινήτων μας “Midnight-Garage.gr” στον Βοτανικό και να είστε σίγουροι ότι θα το παραλάβατε σαν καινούριο.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και μπορεί να αναλάβει να επισκευάσει οποιαδήποτε ζημιάς από τροχαίο ατύχημα ακόμη και μικρά χτυπήματα όπως γρατσουνιές και βαθουλώματα του αυτοκινήτου σας. Επίσης, μπορεί να αναλάβει την πλήρη βαφή σε όλο το αυτοκίνητο σας ή την τοπική βαφή μόνο στα σημεία που θα κρίνετε απαραίτητο.

Η πολυετής εμπειρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα μπορέσουν να προσφέρουν σε εσάς και στο αυτοκίνητό σας, τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση.

 

 
ΜΙΚΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ:
  Σημαδάκια
  Γδαρσίματα - Γραντζουνιές
  Τοπικές βαφές
 
ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ:
  Τρακαρίσματα εμπρός - πίσω
  Ολικές βαφές
  Αλλαγές χρώματος

 

 
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ:
  Βαφη προφυλακτήρα από 80€
 
Ακολουθώντας πλήρως τα πρότυπα του εργοστασίου επενδύουμε συνεχώς σε νέο εξοπλισμό ώστε το αυτοκίνητό σας όχι μόνο να φαίνεται αλλά να είναι και ουσιαστικά σαν καινούριο μετά από κάποιο ατύχημα.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς (χρώματα και βερνίκια) και τα κατάλληλα μηχανήματα μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα, πάντα σε εξαιρετικά χαμηλές για εσάς τιμές.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ